Mesaj pentru promoția 2020

Voi, absolvenții anului 2020, sunteți cei care veți rămâne în istoria Colegiului Tehnic ”Petru Poni” Roman,  drept ”absolvenții cu mască”.

Pandemia de coronavirus v-a obligat să schimbați toca și roba cu masca și v-a privat de  amintirile festivităților de absolvire unice în viața de elev: cursul festiv și banchetul.

Chiar dacă ați avut posibilitatea să vă reîntâlniți la începutul lunii iunie, măsurile luate pentru distanțarea socială v-au răpit posibilitatea de a vă îmbrățișa colegii și profesorii și de a simți cu adevărat emoțiile încheierii unui capitol: liceul .

Nimeni nu cred că s-a gândit că 11 Martie va fi ultima zi petrecută împreună la școală.La început, o parte dintre voi v-ați bucurat de această vacanță neprevăzută și v-ați spus că aveți tot timpul din lume să învățați pentru examenul de Bacalaureat. Zilele s-au transformat în săptămâni, săptămânile în luni și acum a venit momentul să susțineți examenul maturității voastre.Sunteți o generație greu încercată dar sper că și motivată să promoveze examenul dat în condiții speciale.

Dragi absolvenți, vă doresc să înfruntați cu curaj toate greutățile pe care viața vi le va pune în față, să aveți puterea de a vă autodepăși, să aveți încredere în voi și să arătați tuturor că sunteți cei mai buni.Noi, profesorii acestui colegiu, avem încredere că veți reuși în tot ceea ce v-ați propus.

 

     Director,

Prof. Mariana Gabriela Dascălu